Briefly in english
Porukkapaita.fi Paidat omalla painatuksella tai brodeerauksella

Pyydä meiltä tarjous! :)

Business- ja edustustakit

Monipuolisesta takkivalikoimastamme löydät tuotteet ulkoiluun, firman tiimipäiviin tai vaikkapa viileässä tehtävään työhön. Edustamme useita valmistajia, joten esittelemme vain muutaman perustuotteen. Huomaathan kuitenkin, että meiltä saat kaikkia valmistajien sivuilta löytyviä tuotteita. Meiltä kannattaa siis kysyä muitakin, kuin tällä sivustolla esiteltyjä tuotteita!

Tältä sivulta löydät Business- ja citytakit

Vuoritettu business- ja citytakki talvikäyttöön

Unisex Cobalt Fusion Barium F56m Business Jacket for Men ja

Naisten Cobalt Fusion Barium F56W Business Jacket for Ladies

Hillityn tyylikäs, erittäin hyvännäköinen, lämmin ja ryhdikäs pitkähelmainen business-takki, jossa vettähylkivä pinta. Nappikiinnitys hihassa. Avoimet etutaskut, napillinen povitasku sekä media- ja puhelintasku. Kauniit detaljit, naisten takissa mm. hihassa kiva kiristystamppi säädettävällä nappikiinnityksellä ja takkiin piilotettu vyötärökiristys tarjoaa myös mahdollisuuden korostaa naisellista leikkausta. Barium-takin tilavat ja suljettavat sisätaskut estävät tärkeitä esineitä putoamasta. Takista löytyy myös mukavia vapaa-ajan ominaisuuksia, kuten vetoketjullinen povitasku kuulokeläpiviennillä. Tuotteessa monipuoliset merkkausmahdollisuudet; painatus tai brodeeraus voidaan perinteisen rinta- tai selkäpaikan lisäksi toteuttaa myös esim. hihaan, upotettujen taskujen päälle tai hihatamppiin.

 

Kangas:

Pinta: 100 % polyesteri pongee, 100 % polyesterineulos, 200 g/m²

Vuori: 100 % polyesteri, selän yläosassa lämmin villahuopakangas

Vanu: 100 % polyesteri 70 g/m². Vettähylkivä pinta.

 

Unisex-takin koot: S-3XL. Normaali mitoitus.

Naisten takin koot: XS-2XL. Naisille fitattu malli.

Alk. 93 e / kpl +alv.

(+ painatukset)

Hinta laskee tilaus-

määrän noustessa,

kysy meiltä tarjous!

Tätä tuotetta valmistetaan mustana.

Cobalt Gear Fusion -mallisto on suunniteltu Suomessa, suomalaisille mitoille.

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?  Edustamme useita valmistajia, joiden valikoimasta löytyy tuhansittain erilaisia tuotteita, eri väreissä

ja eri kokoisina. Etsimme mielellämme porukallenne / yrityksellenne / yhdistyksellenne sopivat tekstiilit ja logomerkkausmenetelmät.

Laita tarkemmat toiveesi meille sähköpostilla, niin suosittelemme sutjakkaasti teille sopivaa tuotetta!

Sivuillamme näkyvä hinta ei sisällä arvonlisäveroa, painatuksia tai toimituskuluja. Hinnastomme on porrastettu tilausmäärän mukaan.

Saadaksesi tarkemman hinnan tilauksellesi kysy meiltä tarjous! Saat sen meiltä nopeasti.  > Ohjeet tarjouspyyntöön.

Porukkapaita.fi • asiakaspalvelu(ät)porukkapaita.fi • Laitathan painettavan kuvan tarjouspyyntösi liitteeksi! Kuunkehrä 2, 02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostoskeskus) • Avoinna arkisin kello 10-18, sovituskäynnit vain ajanvarauksella.

Monipuoliset ratkaisut

brändäystarpeisiisi!