Briefly in english
Porukkapaita.fi Paidat omalla painatuksella tai brodeerauksella

Pyydä meiltä tarjous! :)

Laatu ja arvot sekä tietoa tuotteiden valmistajista

Kilpailemme kotimaisuudella, laadulla ja toimitusvarmuudella.

Meiltä saat vuosia kestävät tuotteet. Ja markalla saa markan tavaraa.

Laadukkaat tekstiilit

Myymme laadukkaita tekstiilejä erilaisilla painatuksilla tai brodeerauksilla. Laadukkailla tekstiileillä tarkoitamme tekstiileitä, jotka on sekä tehtaan toimesta testattu, että omalla kokemuksella todettu hyviksi.

Laadukas tekstiili ei kuitenkaan tarkoita aina kallista. Meiltä saat kohtuuhinnalla vuosia kestävät tuotteet.

Olemme 100%

suomalainen yritys.

Laadukas painatus tai brodeeraus

Virhepainatuksen sattuessa joudumme tilaamaan valmistajalta uuden paidan. Tämä kertonee jotain painatuksen pysyvyydestä. Oikein huollettuna paita ja painatus kestää kirkkaana vuosia.

Erikoisväriemme kestävyys on yhtä hyvä kuin normaalien värien, eikä esimerkiksi glitterimme sotke joka paikkaa. Painatus, myös glitter, on erittäin hyvin kiinni tekstiilissä ja metallihopea pysyy metallihopeana. Painatus ei ratkeile eikä haalistu.

Yrityksellämme on ympäristöohjelma.

Arvot

Olemme

Suomen Yrittäjien

ja Espoon Yrittäjien

jäsenyritys.

TIETOA MEISTÄ

Designia Oy / porukkapaita.fi on 100% suomalainen yritys ja tuotteet painetaan Suomessa. Emme käytä epäilyttäviä alihankkijoita emmekä tilaa paitoja suoraan halpamaiden tehtailta. Seuraamme kaikkien valmistajien sertifikaatteja.

Pitämällä tuotannon talon sisällä varmistumme parhaiten mahdollisimman tehokkaasta kierrätyksestä, hyvästä ekologisuudesta sekä eettisistä arvoista, sekä tietenkin laadusta. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja omallatunnolla.

Yrityksemme on

korkeimman luokituksen

AAA-luottoluokitettu

(Bisnode Finland 2015).

Yhteiskuntavastuu

Sponsoroimme hyväksi katsomiamme kohteita, mm. Suomen Punaista Ristiä ja Helsingin Eläinsuojeluyhdistys HESYä.

Olemme sponsoroineet myös nuorten pelitoimintaa ja erilaisia manga- ja animetapahtumia. Uskomme, että pienistä puroista syntyy jokia.

Myymiemme tekstiilien valmistajien työolot ja ympäristöohjelmat

B&C Collection

Belgialainen yritys, joka seuraa ja parantaa aktiivisesti työntekijöidensä työoloja. B&C:n tehtaat ovatkin yksiä parhaista työolojensa suhteen - siitä kertoo jo se, että tehtaat tarkastetaan ennalta ilmoittamattomaan aikaan, useaan kertaan vuodessa. Tällä varmistutaan siitä, että työolot ja toimintatavat pysyvät aina asianmukaisina.

B&C:llä on mm. Oeko-Tex Standard 100

- lue lisää ko standardista tämän sivun lopusta!

B&C on Fair Wear foundation:in jäsenyritys

- lue lisää ko standardista tämän sivun lopusta!

Fruit of the Loom

Amerikkalainen yritys, jonka Eurooppaan tulevat tuotteet valmistetaan joko Marokossa (suurin osa) tai Egyptissä (osa pikeistä, Premium collegetuotteet, fleecet, elastaania sisältävät tuotteet), Kambotsassa (tekniset paidat, osa pikeistä, Bangladeshissa (osa pikeistä, kauluspaidat). Tekstiilien valmistukseen käytetään vain amerikkalaista puuvillaa. Yrityksellä on ympäristöohjelma. Eettiset asiat, kuten lapsityövoimattomuus ja yleiset työolot ovat valvotusti kunnossa, eikä tehtaissa käytetä haitallisia aineita.

Suurin osa Fruit of the Loomin tuotteista valmistetaan Marokon huipputeknologisella tehtaalla, jonka työolot ovat erinomaiset. Erittäin siistissä ja hyvin ilmastoidussa tehtaassa on oma paloasema sekä vesilaitos, jonka ansiosta tehtaalta lähtevä vesi on puhtaampaa kuin Marokon vesijärjestelmässä yleensä. Työntekijöille on myös järjestetty terveydenhoito, mikä on Marokossa hyvin harvinaista – ja tämä lienee yksi syy siihen, että halukkaita työntekijöitä riittää.

Fruitilla on mm. Oeko-Tex Standard 100 - lue lisää ko standardista tämän sivun lopusta! Lisätietoja Fruitin etiikka-sivulta ja Fruitin social responsebility -sivuilta.

Olemme

tilaajavastuu.fi /

Luotettava Kumppani

-yritys. Tämän logon käyttöoikeus myönnetään vain niille yrityksille, jotka käyttävät kaikessa toiminnassaan ainoastaan rehellisiä keinoja ja lainmukaisia periaatteita. Täytämme siis kaikki tilaajavastuulain edellyttämät luotettavan yhteistyökumppanin kriteerit. Haluamme omalta osaltamme edesauttaa yritysvastuullista, läpinäkyvää liiketoimintaa ja näin torjua harmaata taloutta. Katso lisätiedot laista klikkaamalla tästä!

Russell Europe

Amerikkalainen yritys, joka on osa Fruit of the Loom -konsernia, joten yllä mainitut eettiset arvot koskevat myös Russellia. Kaikki Russellin t-paidat valmistetaan Fruitin Marokon tehtaalla, Bangladeshin tehtailta tulevat J010M-paidat, HD-paidat, osa pikeepaidoista, kauluspaidat sekä neuleet. Kaikki elastaanipaidat, J011M-pikeet sekä J013M-colleget tehdään Pakistanissa, Kambotsassa puolestaan tehdään Authentic-colleget ja osa pikeepaidoista. Takit ja fleecetuotteet tulevat Kiinan tehtailta.

Russelilla on mm. WRAP-sertifikaatti ja Oeko-Tex Standard 100 - lue lisää ko standardeista tämän sivun lopusta! Lisätietoja Russelin sivuilta.

Clique / New Wave / Texas Bull / Printer

Ruotsissa perustettu, monikansallinen konserni, jonka visiona on pienentää liiketoiminnoista aiheutuvia ympäristövaikutuksia ja hiilijalanjälkeä edistämällä ympäristötietoisuutta ja ympäristön kunnioitusta organisaation ja tavarantoimitusketjun kaikilla tasoilla. New Wave Group ja sen tytäryhtiöt ovat mm. kehittäneet puiteohjelman, jonka avulla pystytään noudattamaan ympäristöä huomioivaa liiketoimintaetiikkaa ja eettisiä toimintaperiaatteita.

Konserni on tietoinen siitä, että sen eri toimintamaissa vallitsee erilaisia lakeja ja kulttuuriolosuhteita, mutta toimintaperiaatteillaan (Social Code of Conduct) se määrittelee kaikille samat perusvaatimukset, mm. lapsityövoiman käytön ja syrjinnän kielto, työoloja koskevien vähimmäisvaatimusten täyttäminen, työntekijöiden järjestäytymisoikeus, vähimmäispalkka, ylityökorvaus ja kohtuulliset työtuntimäärät. Konsernin edustajien merkittävä läsnäolo tuotantopaikoilla antaa hyvät mahdollisuudet valvoa kaikkia tuotannon osa-alueita, erityisesti sosiaalisia oloja. Jatkuvan arvioinnin ja tavarantoimittajien koulutusohjelmien ansiosta New Wave Group pystyy nopeasti tunnistamaan ja ehkäisemään mahdolliset riskit.

Klikkaa tästä lisätietoja suomeksi. Klikkaa tästä lisätietoja englanniksi (Corporate Social Responsibility) / Yhtiön sosiaalinen vastuu.

Clique on FLA:n jäsen (Fair Labor Association) ja yrityksellä on mm. BSCI-standardi - lue lisää ko standardista tämän sivun lopusta!

Pro Job

Pro Job on Ruotsalainen yritys, jolle tuotteiden laadun lisäksi ympäristö ja etiikka ovat tärkeitä aspekteja. Ympäristöystävällisyys otetaan huomioon sekä koko valmistusprosessissa (esim. valmistusmenetelmät, valmistusmateriaalit) että tuotteiden toimituksissa (esim. päästöt). Kaikkien toimittajien tulee noudattaa tiukkoja Ruotsin tekstiilimaahantuojien kemikaalioppaan ohjeita ja rajoituksia. Pro Job vaatii myös alihankkijoiltaan mahdollisimman hyvää ympäristöystävällisyyttä (energiankulutus, ilmastopäästöt, puhtaan veden käyttö, freonit, uusien raakamateriaalien käyttö, ei-luonnonmukaisten materiaalien käyttö, jätteet jne). Pro Job kiinnittää ympäristöseikkojen lisäksi erityistä huomiota henkilökunnan ja alihankkijoiden työssäviihtymiseen (syrjintä, palkka, työajat jne).

Lisätietoja Pro Jobin sivuilta.

Gildan ja Anvil

Gildan on Kanadalainen konserni, johon Anvil kuuluu. Anvil on toiminut jo vuodesta 1899 ja on ollut ensimmäisten joukossa kehittämässä ja valmistamassa orgaanisesta puuvillasta ja kierrätysmateriaalista (P.E.T.) tuotteita. Toiminnassa on alusta alkaen otettu huomioon yhteiskunta ja ympäristövastuut, työskentelyolosuhteet ja työntekijöiden eettiset oikeudet.

Gildanilla ja Anvililla on mm. Oeko-Tex Standard 100 - lue lisää ko standardista tämän sivun lopusta! Lisätietoja Gildan ja Anvil -konsernin sivuilta.

Bella + Canvas

Amerikkalainen yritys, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Los Angelesissa, aurinkoenergialla toimivassa tehtaassa. Bella + Canvas -sarjan materiaaleiksi kelpuutetaan vain pehmeimmät langat ja materiaalit, jotka valmistetaan ja viimeistellään korkealuokkaisesti, ympäristön ja työntekijöiden hyvinvoinnista tinkimättä.

Bella+Canvasilla on mm. WRAP-sertifikaatti - lue lisää ko standardista tämän sivun lopusta! Lisätietoja Bellan kotisivuilta.

Tee Jays

Tanskalainen perheyritys, jonka takit valmistetaan Kiinan tehtailla, collegetuotteet Turkissa ja muut tekstiilit Bangladeshissa. Tuotteissa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja aina, kun se on mahdollista. Yritys edellyttää kaikkien tavarantuottajien sitoutumista yhteiseen eettiseen ohjeistukseen (Code of Conduct), jolla taataan käytännöiltään yhtenevä, ympäristöystävällinen ja työntekijöiden oikeudet huomioiva tuotantoketju.

Tee Jaysilla on mm. Oeko-Tex Standard 100, BCSI ja Reach-standardi - lue lisää ko standardeista tämän sivun lopusta! Lisätietoja Tee Jaysin kotisivuilta.

Beechfield Brands

Englantilaiseen Beechfield Brands -konserniin kuuluvat Beechfield, Westford Mill, Bag Base ja Quadra -merkit. Tehtaat sijaitsevat Kiinassa (Bag Base, Quadra ja Beechfield-lakit), Pakistanissa (Westford Mill -tuotteet ja canvas-kassit) sekä Intiassa (juuttikassit).

Yritys edellyttää kaikkia tavarantuottajiaan sitoutumaan yhteiseen eettiseen ohjeistukseen (Code of Conduct), jolla taataan käytännöiltään yhtenevä ja työntekijöiden oikeudet huomioiva tuotantoketju. Eettisen ohjeistuksen noudattamista valvotaan säännöllisin tarkastuskäynnein.

Beechfieldillä on käytössään Eco Option Natural -merkki, joka takaa, että tuote on valmistettu mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä.

Beechfieldin valikoimasta löydät lisäksi Fairtrade-merkittyjä tuotteita ja Organic 100 sertifioitua orgaanista puuvillaa.

Result

Englantilainen perheyritys, johon kuuluvat myös Result Headwear ja Spiro. Suurin osa tuotteista valmistetaan Kiinassa, pieni osa takeista sekä fleecetuotteet tulevat Bangladeshin tehtailta. Resultilla on oma ympäristöohjelmansa, jossa peruskierrätyksen lisäksi huomioidaan mm. värjäysprosesseissa syntyvän ylijäämälämmön hyödyntäminen. Valmistettavissa tekstiileissä sekä niiden pakkauksissa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja aina, kun se on mahdollista.

Resultilla on mm. Reach-standardi - lue lisää ko standardista tämän sivun lopusta!

Premier

Englantilainen yritys, jolla on tehtaita etupäässä Kiinassa (essut) ja Bangladeshissa (kauluspaidat). Muutamia tuotteita valmistetaan myös Marokossa, Laosissa, Saksassa ja Tunisiassa.

Premierillä on mm. Reach-standardi, WRAP-sertifikaatti ja BSCI-standardi - lue lisää ko standardeista tämän sivun lopusta! Lisätietoja Premierin sivuilta!

Cobalt Gear / Cobalt Fusion

Suomalainen yritys, jolla on työolojen, eettisyyden ja ympäristöseikkojen suhteen valvottu tehdas.

Kariban / Proact / Kimood

Ranskalainen yritys. Karibanilla ja Kimoodilla on mm. Reach-standardi - lue lisää ko standardista tämän sivun lopusta!

Kimood: 100% PVC-vapaat, ympäristöystävälliset tuotteet.

Promodoro

Saksalainen yritys, jolle kaikkinaiset eettiset arvot ja ympäristön huomiointi ovat erittäin tärkeitä. Promodorolla on mm. Oeko-Tex Standard 100 ja Wrap-standardi - lue lisää ko standardeista tämän sivun lopusta!

Promodoro on saanut poikkeuksellisen laajan sosiaalisen ja ympäristöystävällisen sertifikoinnin, joihin voit tutustua Promodon sivuilla!

Stormtech

Stormtech on Kanadalainen yritys. Stormtechillä on mm. WRAP-sertifikaatti ja

SSCI-sertifikaatti sekä se kuuluu Fair Labor Associationiin - lue lisää ko standardeista tämän sivun lopusta! Lisätietoja Stormtechin sivuilta!

Just Cool, Just Hoods AWDis

AWDis-tuotteiden WRAP-sertifioidut tehtaat takaavat, että tuotteet valmistetaan laillisesti, eettisesti ja humaanisti. Just Cool Just Hoods valvoo valmistustehtaiden lisäksi myös koko tuotantoketjua.

AWDisilla on mm. WRAP-sertifikaatti - lue lisää ko standardista tämän sivun lopusta!Lisätietoja AWDiksen sivuilta.

Standardeja ja sertifikaatteja

Oeko-Tex Standard 100 (Öko-tex 100). Tämä kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä takaa sen, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Haitta-aineiden testauskriteeristö perustuu uusimpiin tieteellisiin tutkimuksiin ja sitä päivitetään jatkuvasti. Lisätiedot löydät esim. tästä linkistä.

B&C on Fair Wear foundation:in jäsenyritys. Tämä sertifikaatti takaa, että sekä tuotteita valmistavilla tehtailla että koko tuotantoketjussa on asialliset

työolot. Yritys myös sitoutuu säätiön kanssa yhteistyössä aktiivisesti parantamaan työoloja. Jäsenyrityksissä ei käytetä lapsityövoimaa. Jäsenyyden saanti ja sen pitäminen edellyttää jatkuvista tarkastuksista läpipääsyä. Lisätiedot löydät esim. tästä linkistä.

WRAP (Worldwide Responsible Accredited Production). Tämä kansainvälinen sertifiointijärjestelmä takaa sen, että tuotteiden

valmistus on tehty laillisesti, ilman lapsi- tai pakkotyövoimaa, asiallisissa työolosuhteissa, asiallisella palkalla, terveellisesti ja turvallisesti ja

ympäristöystävällisesti. Lisätiedot löydät esim. tästä linkistä.

REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) on Euroopan unionin kemikaalilainsäädäntö, joka mm. parantaa terveyden- ja ympäristönsuojelua kemikaalien aiheuttamilta

vaaroilta. REACH-asetuksen teknisiä, tieteellisiä ja hallinnollisia puolia valvoo Euroopan kemikaalivirasto, ECHA. Lisätiedot löydät esim. tästä linkistä.

BSCI-standardi edistää työoloja ja kiinnittää huomioita vaatetehtailla mm. työmääriin ja palkkaukseen. Lisätiedot löydät esim. tästä linkistä.

Porukkapaita.fi • asiakaspalvelu(ät)porukkapaita.fi • Laitathan painettavan kuvan tarjouspyyntösi liitteeksi!

Kuunkehrä 2, 02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostoskeskus) • Avoinna arkisin kello 10-17, sovituskäynnit vain ajanvarauksella.

Monipuoliset ratkaisut

brändäystarpeisiisi!