Briefly in english
Porukkapaita.fi Paidat omalla painatuksella tai brodeerauksella

Pyydä meiltä tarjous! :)

Sovituspalvelumme

Kilpailemme kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi hyvällä palvelulla, johon myös sovituspalvelu kuuluu. Sovittaminen edellyttääkin, että arviohinnoittelu on hyväksytty. Tällöin tulee myös kätevästi sovitettua tuotteita, jotka mahtuvat budjettiin.

Sovittamalla varmistut siitä, että tuotteet ovat sopivan värisiä, mieluisaa materiaalia ja oikean kokoisia. Suosittelemme aina sovittamaan / katsomaan näytteet ennen tilausta! Huomaathan, että jos sovitusta ei tehdä, vastuu on asiakkaan. :)

Koronatilanteesta johtuen emme valitettavasti voi tällä hetkellä

ottaa toimistollemme vastaan sovittajia tai sovitteiden noutajia.

Hoidamme sovitukset Postin kautta. :)

1. Arviohinnoittelu

Arviohinnoittelu tehdään tuotteesta / tuotteista, jotka nettisivujemme perusteella vaikuttavat alustavasti sopivilta tarpeisiinne.

> Katso lisätiedot arviohinnoittelusta.

Sovitetekstiilit eivät ole myyntituotteita. Olemme ostaneet ne vain sovittamista varten, asiakkaidemme tekstiili- ja kokovalintaa helpottaaksemme. Keräilemme, kirjaamme ja pakkaamme sovitteet aina veloituksetta.

 

Emme vaihda tai ota palautuksena jo painettuja, virheettömiä paitoja. Painatus ei lähde irti, emmekä voi käyttää asiakaspainatuksilla olevia tuotteita mihinkään. Viallisten tuotteiden suhteen meillä toki on laatutakuu.

2. Sovitetekstiilit

Valitse sovitettavat tuotteet, koot ja kerro toiveväri.

> Katso lisätiedot sovitetekstiileistä.

3. Sovitustapavaihtoehdot

• Maksuton: Sovittaminen meillä (vain ajanvarauksella) tai

• Maksuton: Sovitteiden nouto meiltä

> Katso lisätiedot maksuttomista sovitusvaihtoehdoista.

 

tai

 

• Toimitusmaksullinen: Lähettitoimitus pk-seudulla tai

• Toimitusmaksullinen: Postipakettina, postiennakolla

> Katso lisätiedot toimitusmaksullisista sovitusvaihtoehdoista.

Sovittaminen tiloissamme on ajanvarauksella!

 

Jos haluat tulla sovittamaan, muista arviohinnoittelun jälkeen varata meille käyntiaika! Näin parhaiten varmistumme siitä, että meillä on paikalla valitsemaanne sovitettavaa ja asiakaspalvelija, mutta ei jotakuta toista asiakasta.

 

> AJANVARAUS: Katso yhteystietomme.

Ennen sovitusta:

 

Arviohinnoittelu

 

 

Tekstiilit ja laina-aika:

 

Sovitetekstiilit

 

Laina-aika

 

 

Sovitteiden toimitus

ja palautus:

 

Maksuttomat sovitusvaihtoehdot

 

Toimitusmaksulliset toimitustavat

 

Sovitteiden palautus

 

 

Tuotevalinta ja

tekstiilien mitoitus:

 

Yleistä vaatteiden mitoituksesta

SOVITUSPALVELU

4. Sovitetekstiilien laina-aika

Sovitteiden laina-aika on yleensä noin viikko / sovittavissa.

> Katso lisätiedot laina-ajasta.

5. Sovitteiden palautus

Sovitteiden palautus esim. tuomalla tai postittamalla sovitteet takaisin meille.

> Katso lisätiedot sovitteiden palautuksesta.

arviohinnoittelu

Arviohinnoittelu tehdään ennen sovitusta

Arviohinnoittelu tehdään tuotteista, jotka nettisivujemme perusteella vaikuttavat hyviltä, mutta tarjouksen teko ei sido teitä valitsemaan juuri kyseistä tuotetta tai tilaamaan. Tuotetta voidaan siis toki muuttaa ja hinnat päivittää vielä arviohinnoittelun jälkeenkin.

 

> Vaatteiden lähtöhinnat, ilman painatuksia, arvonlisäveroa ja mahdollisia määräalennuksia näkyvät suoraan tuotekorteissa tekstiilit-sivuillamme.

Arviohinnoittelussa huomioidaan myös mahdollinen logopainatus / brodeeraus.

> TARJOUSPYYNTÖ: ohjeet tarjouspyyntöön.

 

Kun arviohinta on hyväksytty, varmistamme ensin, löytyykö toivomianne sovitetuotteita heti näyttelytilastamme ja tarvittaessa pakkaamme sovitteet noudettavaksi/lähetettäväksi. Joissakin tapauksissa sovitteita odotetaan edelliseltä sovittajalta.

sovitetekstiilit

Sovitetekstiilien värit ja koot

Meillä on sovitteita kustakin tuotteesta rajallinen määrä ja niille on paljon kysyntää. Siksi sovitteet lähetetäänkin usein niin, että sovitettavaksi tulee kustakin tuotteesta esimerkiksi joka toinen koko. Sovitteita pyytäessä olemme iloisia, jos voitte kertoa, mitä kokoja haluatte ensisijaisesti sovittaa. Jos siis jo etukäteen tiedetään, että sovittajat ovat pienikokoisia, emme turhaan pakkaa mukaan suurimpia kokoja. Muista myös kertoa, jos tarvitset mukaan muotoonleikattuja versioita tuotteesta!

Kun paitaa on sovitettu, on se ”käytetty”, eikä sitä voi enää myydä. Sovitteemme ovatkin satunnaisia värejä tuotteista, sillä kokoahan voi sovittaa minkä värisestä paidasta tahansa, mutta pyrimme saamaan jossain muodossa toivomanne väriset tekstiilit mukaan.

 

Jos haluat sovittaa useita erilaisia tuotteita, suosittelemme sovituskäyntiä meillä, jos se vain on mahdollista.

lainaaika

Sovitteiden laina-aika

Sovitusaika – tilaa ajoissa!

Koska sovitteita menee paljon ympäri Suomen, eivät halutut sovitteet ole aina talossa ja niitä joudutaan odottamaan jopa viikosta pariin viikkoon. Tilaa siis sovitteet meiltä ajoissa!

Sovitusaika on noin viikko.

Sovithan pidemmästä sovitusajasta kanssamme erikseen, mallitekstiileillämme kun on usein jo seuraava asiakas jonossa odottamassa niitä.

maksuttomatsovitukset

Maksuttomat sovitusvaihtoehdot

2. Sovitteiden nouto meiltä

Nouda meiltä sovitteet ja

sovita rauhassa tiimisi kesken!

Ilmoitathan ainakin pari arkipäivää etukäteen, jos haluat noutaa meiltä sovitteita, niin ehdimme pakata sovitepakan valmiiksi / varmistaa, että oikeat sovitteet ovat talossa (eikä jollain toisella asiakkaalla sovituksessa).

 

Tuotteet voit noutaa milloin vain aukioloaikojemme puitteissa. Jos kuitenkin noutaessasi haluat tutustua muihin tuotteisiimme tilaamaasi keikkaa tai mahdollisia jatkotarpeitanne varten, varaathan tapaamisajan, niin varaudumme palvelemaan sinua.

Nouto meiltä on toimitusmaksuton!

Sovittaminen tiloissamme on ajanvarauksella!

 

Jos haluat tulla sovittamaan, muista varata meille käyntiaika! Sovitustapaaminen on yleensä noin puolen tunnin mittainen / sovittavissa.

 

> AJANVARAUS: Katso yhteystietomme.

Sovi kanssamme tapaamisaika

ja tule meille sovittamaan!

Meille voi tulla tutustumaan tekstiileihin ja kannustamme aina tutustumaan tuotteisiin ennen tilaamista. Meille on ensisijaisen tärkeää, että tuotteiden materiaali ja väri miellyttävät - ja käyttäjille tulee valittua sopivat koot.

 

Varaathan tapaamisajan etukäteen ja kerrot, mistä tuotteista ja väreistä olisit erityisesti kiinnostunut. Näin toimien tiedämme varata sinulle asiakaspalvelijan ja voimme jo etukäteen ottaa esille sopivia tuotteita sekä varmistaa, että toivomianne tuotteita on sillä hetkellä meillä - sekä varmistua siitä, ettei toinen asiakas ole varannut näyttelytilamme samaan aikaan.

 

HUOM! Saavuthan sovitustapaamiseen täsmällisesti, kaikki sovittajat kerralla! Sovitustapaaminen tiloissamme on noin puolen tunnin mittainen, jollei pidemmästä ajasta sovita erikseen. Meillä käy paljon asiakkaita, ja jotkut asiakastapaamiset eivät ole avoimia ja julkisia. Tämän vuoksi asiakastapaamiset usein ketjutetaan peräkkäin, ei päällekkäin.

 

Muistathan myös kertoa etukäteen, mikäli haluat tutustumiskäynnin yhteydessä lainata sovitteita mukaasi!

 

> Lisätiedot: Tervetuloa sovittamaan!

1. Sovitus tiloissamme

Sovitus meillä

on maksuton!

postitus

Toimitusmaksulliset sovitusvaihtoehdot

Lähetystä varten tarvitsemme tiedot:

• Vastaanottajan yritys • Yrityksen osoite • Henkilön nimi • Kännykkänumero

Toimitus lähetillä tai postin

postiennakolla on maksullinen.

Vaihtoehto 1: Postipaketti lähimpään postikonttoriin, postiennakolla

Pyydä meitä postittamaan sovitteet ja sovita rauhassa tiimisi kesken! Postitamme sovitteita ja/tai värimalleja ympäri Suomen. Sovitepaketti toimitetaan postiennakolla. Tämä summa on siis pelkkä Postin pakettikulu sekä verot, emme laskuta siis mitään pakkaamisesta tai postiin viennistä. Postiennakon summa eli postipaketin kulu maksetaan pakettia noudettaessa postista.

 

Postipaketti postiennakolla, nouto lähimmästä Postin toimipisteestä, maksaa per paketti:

Alle 2 kg: 14,50 euroa + alv (= 17,98 sis alv.)

Alle 5 kg: 15,50 euroa + alv (= 19,22 sis alv.)

Alle 10 kg: 17 euroa + alv (= 21,08 sis alv.)

Alle 15 kg: 20 euroa + alv (= 24,80 sis alv.)

Alle 35 kg: 26 euroa + alv (= 32,24 sis alv.)

Paketin voit noutaa lähimmän postitoimipisteesi aukioloaikoina.

 

Tarkemmat jakelutiedot Postin sivuilta www.posti.fi.

Huom! Lähetämme sovitepaketit aina oletusarvoisesti postiennakolla! Jos tilaaja on yritysasiakas, voimme lähettää myös tavallisena postipakettina ja laskuttaa postituksen myös tuotteiden laskutuksen yhteydessä. Kerrothan meille, jos haluat toimittavan näin. Muutoin lähetämme tuotteet normaalin protokollan mukaan eli postiennakolla. Laskutamme postituksen, vaikka sovittaminen ei johtaisi tilaukseen, joudummehan sen joka tapauksessa itsekin maksamaan Postille. Postimaksuja ei palauteta tilauksen tapahduttua.

Arvokkaampia sovitepaketteja lähetettäessä tarkistamme asiakkaan luottotiedot y-tunnuksella.

 

Pienten, yksittäisten mallituotteiden postitus – kuten yksi t-paita tai kangaskassi – lähettäminen onnistuu myös kirjekuoressa. Tällöin emme veloita postimaksuja lähettämisestä.

Vaihtoehto 2: Lähettitoimitus (vain yrityksille)

Pääkaupunkiseudun yritysasiakkailla sovitus onnistuu myös lähettipalvelulla. Sen hinta on 25 euroa + alv / 20 kg / suunta. Toimitus on tällöin kello 9-16 välillä ja lähetti voi myös soittaa ollessaan lähellä. Laskutamme lähettipalvelun, vaikka sovittaminen ei johtaisi tilaukseen.

Sovitetekstiilit eivät ole myyntituotteita. Olemme ostaneet ne ainoastaan sovittamista varten, asiakkaidemme tekstiili- ja kokovalintaa helpottaaksemme. Keräilemme, kirjaamme ja pakkaamme sovitteet aina veloituksetta.

 

Postimaksut (sekä meiltä asiakkaalle että asiakkaalta meille) ovat asiakkaamme maksama kulu pakettien toimittajalle eli Postille tai ulkoiselle lähettipalvelulle. Toimitusmaksuitta pääset hakemalla ja tuomalla tuotteet meille - tai esimerkiksi käyttämällä yrityksesi omaa lähettiä.

 

Sovituksen jälkeen puramme paketit, siistimme tekstiilit ja palautamme ne ylläpitämäämme näyttelytilaamme

veloituksetta. Sovituksissa siis oma työmme on asiakkaallemme ilmaista.

palautus

Sovitteiden palauttaminen porukkapaita.fi:hin

Sovitteet voit palauttaa meille millä tahansa tavoin. Jos palautat postitse, Posti veloittaa sinulta paketista toimitusmaksun.

 

Huomaathan, että sovitteiden laina-aika on noin viikko. Voimme tarvittaessa pyrkiä sopimaan kanssanne myös pidemmän sovitusajan.

Sovitteet on palautettava uutta vastaavassa kunnossa. Älä sovita hikisenä! Varo myös, etteivät sovitteet sotkeudu meikkiin. Vältä myös sovitteiden säilyttämistä kosteissa tai tunkkaisissa tiloissa.

Huom! Palautumattomat tai selkeästi käytetyt sovitteet laskutamme hinnastomme mukaisesti.

Sovitteiden palautusosoite

Designia Oy / Porukkapaita.fi

+ vastuumyyjäsi nimi ja puhelinnumero!

Kuunkehrä 2 (katutaso)

02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostoskeskus)

> Katso myös yhteystietomme-sivumme.

Huomaathan,

että sovitteiden

laina-aika on

noin viikko!

Tuotteet voitte:

• Tuoda meille (arkisin kello 10-17).

• Lähettää Postilla perilletoimituksena tai lähimpään Postin pisteeseen (R-Kioski Kuitinmäki, Kuunkehrä 4)

• Lähettää Matkahuollolla perilletoimituksena tai Lähipakettina lähimpään Matkahuollon pisteeseen (R-Kioski Kuitinmäki, Kuunkehrä 4)

• Huom! Meille ei voi lähettää tavaraa Bussipakettina MH-asiamies Espoo Hannuksenpeltoon. Emme nouda paketteja veloituksetta niin kaukaa. Matkahuollon toimituksissa valitse "Lähipaketti", ei "Bussipaketti".

mitoitus

Yleistä tekstiilimalleista ja mitoituksesta

Unisex-mallin vaatteet ovat aina väljiä tuotteita, joissa on pidempi helma ja esim. leveämmät hihat kuin muotoonleikatuissa tekstiileissä. Unisex-malliset vaatteet sopivat sekä miehille että naisille, mutta monessa tuotteessa unisex-tuote toimii miesten tuotteena ja sen rinnalla on ainoastaan naisten muotoonleikattu vaihtoehto erikseen.

 

Naisten muotoonleikatut tuotteet ovat leikkaukseltaan kapeampia ja yleensä unisex-mallia lyhyempiä. Naisten tekstiilit ovat usein myös ainakin jossain määrin joustavia ja vartalonmyötäisiä. Jos naisten muotoonleikatuista tuotteista ei löydy riittävän suurta kokoa, voidaan isoille tytöille valita unisex-malli tai miesten muotoonleikattu tuote, jos sellainen on valmistajan valikoimissa.

 

Miesten muotoonleikatut tuotteet ovat lähinnä normaalivartaloisten / pitkien ja kapeiden miesten tekstiilejä. Etenkin t-paitojen hihat ovat kapeammat kuin unisex-mallissa, joten joitakin miesten muotoonleikattuja t-paitoja emme suosittele henkilöille, joilla on isot hauikset. Paitojen helmanpituus on usein hieman lyhyempi kuin unisex-tuotteessa.

Lasten tuotteet on valmistettu lasten mitoituksella. Jokaisella valmistajalla on oma mitoitustapansa ja mittataulukkonsa, mutta yleensä lasten tuotteet ovat unisex-mallia, vain harvasta t-paidasta tms. löytyy erikseen tyttölasten mallia. Monella valmistajalla lasten senttikoot saavat luontevan jatkon aikuisten XS- ja S-koosta. Vastaavasti aikuisten unisex-tuotteeseen löytyy usein kaivattu XS-koko lasten senttikokojen puolelta.

 

Tekstiilejä valittaessa on hyvä muistaa, että unisex, naisten ja miesten tuotteiden kokoja ei voi vertailla suoraan: esimerkiksi unisex S ja naisten S ovat keskenään hyvin eri kokoiset. Kaikkien tuotteiden kohdalla kannattaa aina tarkistaa valmistajakohtaiset kokotaulukot.

 

 

Neuvomme aina mielellämme!

> Yhteystietomme.

Porukkapaita.fi • asiakaspalvelu(ät)porukkapaita.fi • Laitathan painettavan kuvan tarjouspyyntösi liitteeksi!

Kuunkehrä 2, 02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostoskeskus) • Avoinna arkisin kello 10-17, sovituskäynnit vain ajanvarauksella.

Monipuoliset ratkaisut

brändäystarpeisiisi!