Briefly in english
Porukkapaita.fi Paidat omalla painatuksella tai brodeerauksella

Pyydä meiltä tarjous! :)

Tietoa meistä

Olemme osa suomalaisen Designia Oy:n tuote- ja palvelupakettia, jolla tarjoamme monipuoliset brändäysratkaisut pienille ja suurille yrityksille sekä yhdistyksille. Designia Group pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaisen palvelupaketin mm. mainostoimistopalvelut, tekstiilit logolla, työvaatteet, liikelahjat, rintanapit tai vaikka auton teippausten suunnittelun. Viihtyisä toimitilamme sijaitsee Espoon Olarissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Emoyhtiömme on mainostoimisto, joten meiltä löytyy sekä kykyä että tahtoa toteuttaa vaativammatkin tilaukset. Kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi kilpailuvalttimme on hyvä ja monipuolinen asiakaspalvelu. Varmistamme osaltamme ammattitaidolla työstetyt, joustavat ja tarvittaessa ripeätkin toimitukset, joissa tilaajan toiveet ovat etusijalla. Asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiita auttamaan, oli kyse sitten logon suunnittelusta tai oikean liikelahjan valinnasta. Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen, tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas!

Olemme kiinnostuneet valikoimassamme olevien tuotteiden ekologisuudesta ja eettisyydestä. Myymme vain laadukkaita tekstiilejä, kestävillä painatuksilla. Laadukkailla tekstiileillä tarkoitamme tuotteita, jotka on sekä tehtaan toimesta testattu, että omalla kokemuksella todettu hyviksi. Meillä laadukas ei aina tarkoita kallista, myös kohtuuhintaiset tuotteet kestävät vuosia. Valtavirrasta poiketen tuotteillamme on myös laatutakuu.

 

Seuraamme kaikkien tekstiilivalmistajien sertifikaatteja mm. turvallisuuden, työolojen ja ympäristön suhteen. Me emme käytä epäilyttäviä alihankkijoita, emmekä tilaa tekstiilejä suoraan halpamaiden tehtailta. Näin varmistumme parhaiten mahdollisimman tehokkaasta kierrätyksestä, hyvästä ekologisuudesta, eettisistä arvoista – sekä tietenkin laadusta. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja omallatunnolla.

 

> Ota meihin yhteyttä, katso Yhteystiedot-sivumme!

Olemme ketterä,

joustava ja ripeä

painopaikka!

300m2 kokoinen toimistomme ja esittelytilamme on Espoon Olarissa!

Varaa tapaamisaika ja tule tutustumaan! Meiltä saat osaavan graafisen suunnittelun lisäksi monipuoliset imagotuotteet, bränditavarat, rintanapit, liikelahjat, jakotavarat ja logovaatteet. Kuvasivuiltamme löydät > Kuvia toteuttamistamme liikelahjoista ja > Kuvia logovaatevalikoimastamme. Tässä muutamia kuvia toimistostamme ja esittelytilastamme:

TIETOA MEISTÄ
Paitapaino Olari

Yrityksemme on korkeimman luokituksen AAA-luottoluokitettu (Bisnode Finland 2015) ja 100% suomalainen, Espoon ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys ja tilaajavastuu.fi / luotettava kumppani.

Porukkapaita.fi • asiakaspalvelu(ät)porukkapaita.fi • Laitathan painettavan kuvan tarjouspyyntösi liitteeksi!

Kuunkehrä 2, 02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostoskeskus) • Avoinna arkisin kello 10-17, sovituskäynnit vain ajanvarauksella.

Monipuoliset ratkaisut

brändäystarpeisiisi!